Over Paxze

De Trainingen

In de trainingen van Paxze gaan we op een sportieve en actieve manier op zoek naar de sterke kanten van een kind. We leren voor onszelf op te komen, stevig te staan, grenzen herkennen en bewaken. Kinderen ervaren dat ze meetellen. Ze ervaren dat ze sterk zijn! Van bewegen krijg je meer energie en daarnaast is wetenschappelijk bewezen dat je lichaam en je geest met elkaar in verbinding staan en elkaar versterken.

 

Door actieve oefeningen te doen ervaren kinderen grenzen en kracht. Deze ervaringsmomenten bieden de gelegenheid om bewegen te koppelen aan mentale inzichten. Hierdoor wordt de training dynamisch en leuk!

 

Wij zijn ervan overtuigd dat wij uw kind sterker kunnen maken! U ook? Paxze die kans!

Sandra

de Ruiter

Myrna

Hoekman

Wie zijn wij?

 

Wij zijn Sandra de Ruiter en Myrna Hoekman en samen hebben wij 28 jaar ervaring in het speciaal basisonderwijs. Ook hebben wij samen inmiddels 13 jaar ervaring met het geven van sociale vaardigheid-, en weerbaarheidtrainingen. Sinds 2012 zijn wij gecertificeerd Rots en Water trainers.

 

Ons hart ligt bij de sociale ontwikkeling van een kind. Goed in je vel zitten is de basis om tot leren te komen. In ons werk staan enthousiasme, betrokkenheid en een positieve blik voorop. Wij hopen u en uw kind met ons enthousiasme voor weerbaarheidtraining aan te steken!

 

De naam Paxze

staat voor aanpakken!

 

Het woord Pax komt vanuit het Latijn en betekent ‘vreedzaam’. Voor jezelf op leren komen op een vreedzame manier, dat is waar Paxze voor gaat!

CONTACT