Vanwege het trainen van groepen op de basisscholen, komen wij op dit moment niet toe aan particulier trainen.

Paxze biedt een unieke weerbaarheidstraining gebaseerd op het beste uit de sociale vaardigheidstrainingen en het Rots en Water concept. Onze jarenlange ervaring in het speciaal onderwijs is de basis waarop deze training is samengesteld. Door het samenvoegen van kennis en ervaring is de Paxze training ontstaan.

Ieder kind heeft Rots en Water eigenschappen. Rots staat voor eigen grenzen stellen, voor jezelf opkomen, bestand zijn tegen groepsdruk, zelf sterk zijn. Water staat voor vriendschap en respect, samenwerken, goede communicatie en rekening houden met een ander. Wanneer Rots en Water met elkaar in balans zijn draagt dit bij aan meer zelfbeheersing, zelfvertrouwen en zelfreflectie.

We werken onder andere aan een krachtige zelfverzekerde uitstraling, een goede focus, voor jezelf op kunnen en durven komen, hoe je kunt reageren in moeilijke situaties zoals pesten of uitdagen, je grens aangeven zowel fysiek als met woorden. Daarnaast kent de Paxze training veel aspecten uit de verdedigingssporten zoals karate. We leren en ervaren dat we sterker zijn dan we denken. Hierdoor vergroot het zelfvertrouwen en weten kinderen dat ze sterk zijn mochten ze in een bedreigende situatie belanden.

Paxze weerbaarheidtraining is een training van 12 lessen. De trainingen vinden in de veiligheid van een kleine groep plaats van minimaal 6 en maximaal 12 kinderen in de leeftijdscategorie 8 t/m 13 jaar.

 

De kosten voor een training zijn € 350,- incl. BTW

voor 12 lessen van 60 minuten.

Bij voldoende aanmeldingen ontvangt u een uitnodiging voor een intakegesprek samen met uw kind. Hieruit komen de persoonlijke doelen van uw kind naar voren. Hier zullen we in de training mee aan de slag gaan. Na elke les krijgt u een mail waarin u kunt lezen wat wij die les gedaan hebben en aan welke doelen er die les is gewerkt. Halverwege de training nodigen we u uit voor een actieve meedoeles! Na de 12 lessen krijgt uw kind een officieel heldendiploma en een verslag waarin de doelen geëvalueerd worden en handige tips voor de toekomst

 

De training wordt gegeven in Kampen. Wanneer het grootste gedeelte van een groep uit een andere plaats komt kunnen we kijken naar een andere locatie.

MELD JE AAN!

CONTACT