Paxze voor u en jou!

Naast actieve weerbaarheidstrainingen voor kinderen bieden wij ook de mogelijkheid om voor en met uw team of ouders een activiteit in te zetten. Te denken valt onder andere aan:

 

– Teambuildings(mid)dag. Door verschillende actieve en leuke (samenwerkings) oefeningen brengen we het team op een andere manier bij elkaar waardoor het team elkaar ook eens van een andere kant ziet. Waar kan uw team nog in groeien? Wij denken graag met u mee en maken samen met u een passend, actief en leuk programma.

 

– Teamtraining Paxze vaardigheden en’ Paxze taal’. Middels actieve oefeningen leert het team de belangrijkste vaardigheden van de Paxze training. Ook komen de verschillende begrippen, de ‘Paxzetaal’, aan bod waardoor het hele team de kinderen die de training hebben gehad, op dezelfde manier aan kunnen spreken.

 

– Teambuildingsactiviteit op bijvoorbeeld een studiedag. Heeft u een studiedag gepland waarbij veel gezeten en geluisterd moet worden? Paxze kan uw team nieuwe energie geven door de dag te breken met een uur actief bezig te gaan in het speellokaal.

 

– Ouderavond ‘Sociale weerbaarheid’. Wilt u dit jaar als school een avond aandacht besteden aan de sociale weerbaarheid? Wij verzorgen deze ouderavond graag voor u.

 

– Workshops voor professionals. Voor onder andere PABO studenten biedt Paxze een actieve workshop gericht op het vergroten van eigen weerbaarheid voor de klas en om leren gaan met grensoverschrijdend gedrag van leerlingen.

 

 

CONTACT